• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
02:4

Akşam'a Kalan Süre

Ziraat Bankası müdürü Serhan Keskin Balışeyh’e Talip

Ziraat Bankası müdürü Serhan Keskin , AK Parti’den Balışeyh Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı.


. Keskin, “Türkiye Yüzyılı’nda, Balışeyh'imiz için büyük hedeflerimiz var. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi, çalışmalar hızlandı. Aday belirleme sürecine az bir süre kala bazı isimler, aday adaylıklarını açıklamaya başladı. Bu isimlerden biri de AK Parti’den Ziraat Bankası Müdürü Serhan Keskin oldu. Kırıkkale’nin yakından tanıdığı Keskin, AK Parti’den Balışeyh Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı. Keskin’in aday adaylık açıklamasına onlarca vatandaş katılırken, sosyal medyada vatandaşlar, çiftçiler ve besiciler büyük destek gösterdi.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı baz alarak, ben Balışeyh’te Belediye Başkan Adayı olmak için bu yola çıktım. Tabi, bizim burada, ilçemizde yapacağımız projelerimiz var. Keskin’’Balışeyh Anadolu’nun ortasında bir ilçe.İlçemiz  42 ilin geçiş noktası.Buradan başkent  bir saat,hava alanı 1 saat,Kırıkkale 10 dk.Normal tren yolu ve hızlı tren yolu geçmektedir.

Bu potansiyeli kullanarak yola çıktık.Savunma sanayi bölgesinde yatırımlar var. 5 bin kişinin çalışacağı planlanıyor.Askeriyemizin depo yatırımı var.Ayrıca 4. Organize sanayi Kırıkkale de ilçemizde yapılacak.Bizler bu potansiyeli kullanabilirsek ilçemiz Anadolu da yıldızı parlayan bir ilçe olacaktır’’dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin kanayan yarası; su kesintileri

İlginizi Çekebilir

Atatürk Bulvarında bomba paniği

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53997

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#