• Dolar
    32.281
  • Euro
    35.015
  • Ç.Altın
    4.003
  • Altın
    2.446
KIRIKKALE
21°
05:24

İmsak'a Kalan Süre

Zafer Çakmaklı'dan Olay Paylaşım

İYİ Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Zafer Çakmaklı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım "İYİ Parti'de neler oluyor?" dedirtti...


ALTINIŞIK'I MI İMA ETTİ?
İYİ Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Zafer Çakmaklı sosyal medya hesabından ilginç paylaşımlara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Abalı'ya “Ayrılsakta Kopmayız” “Keskinli hemşehrilerin olarak her zaman yanındayız” şeklinde paylaşım yapan Çakmaklı, bu sefer de İYİ Parti'de siyaset yapanların İYİ Parti'yi desteklemediğini ima eden bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “varsın partimizde il, ilçe başkanlığı yapmış vekil adayı olmuş kişiler yanımızda olmasın” ifadelerini kullanan Çakmaklı'nın; İYİ Parti'den 2018 ve 2024 yıllarında milletvekili adayı olan ve 2018 ile 2023 yılları arasında İl Başkanlığı yapan eski Keskin Belediye Başkanı Bülent Şükrü Altınışık'ın başka partiyi desteklediğini ima ettiği ifade edildi. İYİ Parti TBMM Gurup Başkanı Koray Aydın'a yakınlığıyla bilinen ve İYİ Part'nin kuruluşundan bu yana etkili görevlerde bulunan Bülent Şükrü Altınışık'ın Keskin'de başka bir ismi desteklediği şeklinde demeci bulunmazken, Çakmaklı'nın paylaşımı “Altınışık başka ismi mi destekliyor?” sorusunu akıllara getirdi.

BİZLER İNANDIK, MÜCADELE EDİYORUZ!

İYİ Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Zafer Çakmaklı yaptığı paylaşımda “Değerli Keskinli hemşehrilerim ben içinizden birisiyim. Miyavın bahçede top oynadım, nigolada yüzdüm, cemcemde hayvan otlattım. Varlıklı bir ailenin çocuğu değilim, başkalarının eskileri ile büyük ama her daim dik durduk babamızdan arsalarımız, tarlalarımız kalmadı bize kalan en büyük mirası şerefi, haysiyeti, onuru ve cesareti dolayısı ile varsın iktidar gücümüz olmasın, varsın arkamızda tefeciler olmasın varsın partimizde il, ilçe başkanlığı yapmış vekil adayı olmuş kişiler yanımızda olmasın bizler inandık ve mücadele ediyoruz. Hiç bir zaman kirli pazarlıklar içinde olmadık, olmayacağız da kimseden emir almadık almayacağız da her daim siyasetin temiz yüzünü esas alarak eğilmeden, bükülmeden şehrimize hizmet etme noktasında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Teveccüh sizlerin, emek ve gayret bizlerin hüküm ise yalnızca Allah'ındır.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükselteceğiz

İlginizi Çekebilir

AHMET ERGİN SAHALARDA

İlginizi Çekebilir

Tarımsal destekleme ödemeleri bugün yatacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27286

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#