• Dolar
    32.312
  • Euro
    34.837
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.410
KIRIKKALE
21°
04:8

Öğleye kalan Süre

Yuva, Karşıyaka, Selimözer yeniden imar edilecek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Yuva mahallesinde seçim bürosu açtı.


Açılışta konuşan Ulusoy, üç mahallede imar uygulamasına gidileceğini söyleyerek, Yuva, Karşıyaka ve Selimözer’in cazibe merkezi olacağını belirtti.

MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Harun Ulusoy, 31 Mart mahalli idareler seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hafta sonu Keçili Derneğini ziyaret eden ve projelerini anlatan Başkan adayı Ulusoy, dernek ziyaretinin ardından Yuva Mahallesinde seçim bürosu açılışını yaptı. Mahallelilerden gelen istek ve taleplerin alınması amacıyla Yuva mahallesinde seçim bürosu açılışında konuşan MHP Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, Yuva dahil Karşıyaka ve Selimözer mahalleleri için projesini açıkladı. Ulusoy, üç mahalleye yapılacak proje ile Kırıkkale’nin cazibe merkezi olacağını ifade eden Ulusoy, üç mahallenin yeniden imar edileceğini söyledi. Yapılacak imar uygulaması ile aynı zamanda Kırıkkale Belediyesi itfaiye şubesinin bulunduğu hemzemin geçide köprü yapılacağını vurgulayan Ulusoy, üç mahallede alt yapı sorununun yaşanmayacağına işaret etti.

Yuva, Selimözer ve Karşıyaka mahallelerinde yaşanan su sıkıntısının da ortadan kaldırılması noktasında projenin hayata geçirileceğine dikkat çeken Ulusoy, “bizimle birlikte, MHP Belediyecilik anlayışı ile Kırıkkale’de su sıkıntısı diye bir şey yaşanmayacak” dedi. Yuva mahallesinde seçim bürosu açılışına MHP il Başkanı Murat Abalı’da katıldı.

Açılış vesilesiyle mahallilere seslenen il başkanı Murat Abalı ise, “biz ve MHP dinamikleri çalışıyoruz. Kırıkkale Belediyesi adayımız Harun Ulusoy’a inanıyor ve halkımızın da teveccühü ile 31 Mart’ta Kırıkkale Belediyesi MHP’li başkanın idaresine geçecek. Sizlerin de Ulusoy’a destek vereceğine canı gönülden inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MHP Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy’un Yuva mahallesi seçim bürosu açılışına MHP il teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

İlginizi Çekebilir

Unutmadık, hatırlatıyoruz.

İlginizi Çekebilir

NEVŞEHİR MTB ANADOLU TURUNA HAZIR..

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'ye yağışlar geri geliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27672

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#