• Dolar
    32.424
  • Euro
    34.600
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.381
KIRIKKALE
21°
01:35

Öğleye kalan Süre

Yusuf Sungur 3.dönemde aday

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdare Yerel seçimleri için Çallıöz Mahallesi muhtar adayı Yusuf Sungur 3.döneminde tekrardan aday.


Yerel seçimler için geri sayım devam ederken herkesin kilitlendiği nokta özellikle Çalliöz Mahallesi muhtar adayı Yusuf Sungur oldu.16.500 seçmen ve 24 bin nüfuslu mahallede tek aday olan muhtar Yusuf Sungur yapmış olduğu hizmetlerle halkın gödeşi oldu. Devletten yardım almadan mağdur vatandaşların yardıma koşan Sungur iş adamlarından ve Kızılay’dan gelen yardımları halka dağıtıyor.

 Kendisine layık görülen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını aktaran Sungur, İlk iş olarak Mahallede bulunan park ve Belediye işlerini takip edip işlerini yapmak istediğini söyledi. Tekrar adaylık konusunda halktan olumlu cevap alan  Sungur,  Mahallemiz ve çevremizde yer alan vatandaşlarımız için çok güzel projelerimiz var.”Şuana kadar tek aday olarak gözüken Sungur tekrardan göreve geldiği zaman mahalleye Kapalı Yüzme havuzu,Yürüyüş yolu ve birçok projelerini halkı ile buluşturucak.

İlginizi Çekebilir

Ayçiçeğinde verim düştü

İlginizi Çekebilir

LÜTFEN DİKKAT

İlginizi Çekebilir

44 bin kişiye eğitim verildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53504

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#