• Dolar
    32.403
  • Euro
    34.776
  • Ç.Altın
    4.054
  • Altın
    2.435
KIRIKKALE
25°
00:9

Öğleye kalan Süre

YILMAZER:’KIRIKKALE’Yİ HAK ETTİĞİ SU ALT YAPISINA KAVUŞTURACAĞIZ!

Kırıkkale AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yılmazer her hafta olduğu gibi altın projelerle gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor.


Kırıkkalenin kanayan yarası su sorununu göreve geldiği vakit kökten çözecek olan Yılmazer sosyal medya üzerinden mesajlarını vermeye devam ediyor.

SUSUZLUK ENDİŞE VERİYOR

Yılmazer’’Kırıkkale halkıyla paylaşmak istediğim heyecan verici bir haberim var! Kırıkkale Belediye Başkanı olduğum takdirde, kentin su alt yapısını tamamen değiştireceğim ve bir daha susuz kalmamanız için elimden gelen tüm yatırımları yapmayı vaat ediyorum. Biliyorum ki, su hayatımızın temel bir ihtiyacıdır ve Kırıkkale gibi bir şehirde, susuzluk sorunu gerçekten endişe vericidir. Bu sorunu çözmek, halkımızın refahını artırmak ve geleceğe güvenle bakabilmek için benim en büyük önceliğim olacak.

UZMAN EKİP

Kırıkkale'nin su alt yapısını tamamen değiştirmek, büyük bir proje olacak; ancak inanın bana, bunu başarabilecek teknik bilgiye, deneyime ve motivasyona sahibim. Uzman ekibimle birlikte çalışarak, en son teknoloji ve çevre dostu yöntemleri kullanarak su alt yapısını modernize edeceğiz. Bu sayede, su kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanacak ve susuzluk problemini tamamen ortadan kaldıracağız.

İYİ BİR GELECEK SUNACAĞIM

Bunun yanı sıra, suyun temizliği ve kalitesi de benim için büyük bir öncelik olacak. Daha Modern daha yeni arıtma tesisleri kurarak, suyumuzu en iyi şekilde temizleyecek ve tüm halkımıza sağlıklı içme suyu sağlayacağız. Yapacağımız bu yatırımlarla, herkesin güvenle su içebileceği bir Kırıkkale vaat ediyorum.Kırıkkale Belediye Başkanı olarak, sadece su alt yapısını değiştirmekle kalmayacağım. Şehrimizin yeşil alanlarını artırarak, parklarımızı yenileyerek ve spor alanlarını geliştirerek sizlere daha iyi bir yaşam alanı sunacağım. Ayrıca, eğitim ve kültür alanında da önemli projeler hayata geçirecek ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sunacağım.

GERÇEKLEŞMEYECEK PROJE YOK

Sevgili Kırıkkale halkı, benim için sizin refahınız ön planda geliyor. Sizlere hizmet etmek, toplumumuzu daha iyi bir hale getirmek için buradayım. Kırıkkale'nin yeniden doğuşu için sizin desteğinize ihtiyacım var. Sizlerin desteği ve güveniyle, gerçekleşmeyecek hiçbir proje yok! Eğer siz de Kırıkkale'nin daha iyi bir geleceği için umutluysanız, lütfen bu gönderiyi beğenin, paylaşın ve yorum yapın. Ayrıca, destek mesajlarınızı bekliyorum.’’dedi.

#Kırıkkale #SuAltyapısı #DahaİyiBirGelecek #HizmetAşkı #Değişim #KırıkkaleBelediyeBaşkanı #YenidenDoğuş

 

İlginizi Çekebilir

Mehmet Saygılı seçim startını verdi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de temsili başkan, içilebilir su istedi

İlginizi Çekebilir

TAŞAN COŞKUYLA ANILDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98147

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#