• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.720
  • Ç.Altın
    3.961
  • Altın
    2.393
KIRIKKALE
19°
01:16

İkindi'ye Kalan Süre

YILMAZER‘’HAYALLERİNİ YAZDI’’

Kırıkkale’nin yakından tanıdığı, geçmiş dönemlerde siyaset yapan merhum 22. dönem Milletvekili Murat Yılmazer’in oğlu Avukat Mehmet Yılmazer, yine gündemi sarsmaya devam ediyor.


Yılmazer’’ Sizlerle bir hayalimi paylaşmak istiyorum. Kırıkkale Belediye Başkanı olduğumda, emeklilerimiz için yeni bir çalışma hayatı düzenlemek için çaba sarf edeceğimizi söylemek istiyorum’’dedi.

MUTLU VE AKTİF HAYAT

Sosyal medya hesabından hayalini ve projelerini sıralayan Yılmazer ‘’Emeklilik dönemi, birçok insan için hayatlarındaki ikinci bir fırsat anlamına geliyor. Bu dönemde, topluma fayda sağlayacak işlerde yer almak isteyen emeklilere destek olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle, her alana yönelik iş kooperatifleri kurmayı planlıyoruz.Bu kooperatifler, sadece emeklilerin katılabileceği alanlarda faaliyet gösterecek ve emeklilerimize yeni iş olanakları sunacak. Bunun yanında, emeklilerimizin deneyim ve bilgilerini genç nesillere aktarmalarını da teşvik edeceğiz.

Amacımız, emeklilerimizin topluma katılımlarını artırmak ve onlara anlamlı bir iş hayatı sunmaktır. Bu sayede, emeklilik sonrası yaşamlarında daha mutlu ve aktif olmalarını sağlayacak adımlar atmış olacağız. Siz de bu projeye destek olmak isterseniz, aşağıdaki hashtagleri kullanabilirsiniz:

- #EmeklilereDestek

- #KırıkkaleEmeklileri

- #ToplumaKatılım

- #İşKooperatifleri

Unutmayın, emeklilik sadece dinlenme dönemi değildir. Bizler emeklilerin potansiyelini fark edip, onlara yeni imkanlar yaratmak istiyoruz. Umarım bu hayalimiz gerçekleşir ve birlikte daha güçlü bir Kırıkkale oluştururuz.

Sevgiyle kalın!

#EmeklilerimizeDestek

#ToplumsalKalkınma

#HizmetBizdenMutlulukSizden

 

İlginizi Çekebilir

Başkent EDAŞ Kırıkkale’yi bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de madeni yağ fabrikasında yangın

İlginizi Çekebilir

2MERHUME HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68338

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#