• Dolar
    32.569
  • Euro
    34.893
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.445
KIRIKKALE
25°
04:54

İmsak'a Kalan Süre

YILMAZER’DEN BİRLİK MESAJI

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Avukat Mehmet Yılmazer 4.Olağanüstü kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Yılmazer ‘’AK Parti 4. Olağanüstü Genel Kongresi ile MKYK üyesi olarak seçilecek olan siyasi büyüklerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize tebriklerimi sunmak istiyorum

.Bu kongre, partimizin geleceğini şekillendirecek önemli bir adım oldu ve MKYK üyeliklerine seçilecek olan isimlerin tecrübeleri ve vizyonu bu süreçte büyük bir rol oynayacak. Sizlere görevinizin hayırlı ve başarılı olmasını dilerim. AK Parti, ülkemizin istikrarı, kalkınması ve demokrasisi için yıllardır büyük bir mücadele veren bir parti olarak görkemli bir kongreye daha imza attı. Bu kongre, bizlere güçlü bir liderlik ve birlik mesajı vererek, geleceğe umutla bakma fırsatı sunuyor’’ ifadelerine yer verdi.

Yılmazer’’ Seçilecek MKYK üyeleriyle birlikte, AK Parti'nin yürüttüğü projelerin hız kesmeden devam edeceğine ve ülkemizin daha da ileriye taşınacağına olan inancım tam. Bu dönemde, partimizin ve ülkemizin geleceği için daha da büyük adımlar atılacağına şüphem yok.

.Bu kutlu görevi üstlenen siyasi büyüklerimize, AK Parti ailesinin fedakârlık ve cesaretle yürütülen çalışmaları sonucunda bu göreve layık görülen arkadaşlarımıza ve partimize gönül veren kardeşlerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Kovuğuna atılan sigara izmaritinden ağaç tutuştu

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN'DA BİR PROTOKOL DAHA İMZALANDI

İlginizi Çekebilir

Yaşlıların yaşam kalitesi korunmalı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26305

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#