• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
01:53

Öğleye kalan Süre

YILMAZER SAHAYA İNDİ

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Avukat Mehmet Yılmazer seçim startını verdi.Her hafta sonu Kırıkkale de olan Yılmazer hafta içi de memleketinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.


Yılmazer’in ilk durağı Ak Parti İl İlçe teşkilatı oldu.İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile görüşen Yılmazer gezisini şöyle anlattı.Yılmazer’’Kırıkkale’de sabah itibariyle öncelikle AK Parti Kırıkkale İl Başkanımız Sn. Engin Pehlivanlı’yı ziyaret ederek güne başladım. Kendisinin hem İl Başkanlığı görevini tebrik ettim hem de yakın zamanda vefat eden merhum amcası sebebiyle taziyelerimi ilettim. Engin Başkan hem oturduğu koltuğa değer katan hem de gerçek bir AK Parti çizgisinden gelen ve aynı zamanda merhum vekilimiz Alparslan Pehlivanlı’nın da yeğeni. “Ot kökün üstünde biter” der ya atalarımız Engin Başkanımızı da bu söze müteallik gördüm.Kendisine hem içtenliği hem de misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Daha sonra Yılmazer ‘’İl Teşkilatımızı ziyaret edip İl Başkan Yardımcılarımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle verimli güzel ve salim bir sohbet edip Kırıkkalemize dair konuştuk, fikir teati ettik. İçten karşılamaları, hoşgörülü düşünce ve soruları ve ilgileri ve misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yılmazer’’Ardından ilçe teşkilatımızı ziyaret edip ilçe sekreterimiz, ilçe başkan yardımcılarımız ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile yine güzel bir hasbihal ettik. Misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yılmazer’’Müteakiben İl Kadın Kolları Başkanımız Sn.Özden Temoçin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip şehrimize dair güzel bir fikir alış verişinde bulunduk.Misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yılmazer’’Ve nihai olarak gençlik kollarından beri içinde bulunduğum Partimizin Gençlik kolları teşkilatını ziyaret edip İl Gençlik kolları başkan yardımcılarımızla güzel bir sohbet gerçekleştirdim. Gençlerimize misafirperverlikleri içim çok teşekkür ediyorum.Kırıkkale’nin cadde ve sokaklarında baba dostlarıyla karşılaştık.Herkesin sıcak ve içten ilgisi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Semih Yılmaz’ın Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği yapıldı

İlginizi Çekebilir

Feci kaza! 1’İ Ağır 5 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Sigara fiyatlarına zam gelecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35873

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#