• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°

YILMAZER GÜNDEMİ SARSMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkkale’nin yakından tanıdığı, geçmiş dönemlerde siyaset yapan merhum 22. dönem Milletvekili Murat Yılmazer’in oğlu Avukat Mehmet Yılmazer, yine gündemi sarsmaya devam ediyor


Sosyal medya hesabından her hafta bir konuyu ele alan Yılmazer bu sefer de gönderilen Cuma mesajlarına değindi.

AK Parti’den ilk aday adaylığını açıklamasının hemen ardından her hafta değişik konularla çıkış yapan Yılmazer  ‘’Öncelikle Cumanız mübarek olsun. Biliyorum, ekonomik olarak zor bir zamandan geçiyoruz. Bu zorluğu ancak ve ancak insanların birbirleri ile dayanışması ile aşabiliriz. Bunun da yolu insanımızın kazandığının ihtiyaç fazlasını dağıtması ile mümkün olur. Sosyal Konsey diye bir yapılanmamız vardı Belediyemizde şu an akıbeti nedir gerçekten bilmiyorum. Ancak sosyal dayanışmayı ikame etmek/ayağa kaldırmak şehrin ileri gelenlerinin önemli sorumluluklarından biri olmalı diye düşünüyorum.Belki iyi bir haslet ama birbirimize hayırlı Cumalar mesajı atmayı bir mekanik gelenek haline getirdiğimizin farkında olalım. Cuma günü bir müslümanın bir garibanın derdine çare olmuyorsa hayırlı Cumalar mesajlarını birbirimize göndererek sadece telefon operatörlerini hayırlandırmış oluruz.

Allah izin verir sizler de teveccüh eder de Kırıkkale’de Belediye Başkanı olursam halkımızla her hafta bir Cuma günü bir Camide buluşarak onların dertlerini dinleyip onların sorunlarına çare olmak için çabalamayı istiyorum. İnsanlarımızın dertlerini dinlemeden onlara sabrı tavsiye etmek eksik bir iş olur kanaatindeyim. Zira sabırla birlikte hakkı da tavsiye etmek gerekir.Yani insanımızı ayağımıza çağırarak Hz.Ömer adaletinden bahsedemeyiz. İnsanımızın ayağına giderek onların derdini bulundukları yerde dinlemeyi istemeliyiz. Eşiyle sorun yaşayan da işinde sorun yaşayan da ailesiyle sorun yaşayan da bizimle görüşmeli ve sosyal hizmet olarak desteklerimizden faydalanmalıdır. Yani gerçek manada Cuma’yı gerçekleştirmeliyiz. O nedenle vaatlerimden bir tanesi de Cuma Meclisi''dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale asayişten büyük operasyon! 167 şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli Şehit Ceylan dualarla anıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70432

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#