• Dolar
    32.404
  • Euro
    34.818
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.434
KIRIKKALE
25°
01:11

Öğleye kalan Süre

Yılmazer ‘’Eylül Ayında Çalışmalarımıza Başlıyoruz’’

Ak Partinin en popüler aday aday Mehmet Yılmazer’den gene çarpıcı açıklama.Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yılmazer şu konulara değindi.


BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Ylmazer’’Bugün sizlere heyecanla bir açıklama yapmak istiyorum! Bildiğiniz gibi, Kırıkkale Belediye Seçimleri yaklaşıyor ve ben bu seçimlerde yer almak için sizlerle birlikte çalışmak istiyorum. Sizlerle bir takım olup, Kırıkkale'mizi daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için bir araya gelmek istiyorum.Öncelikle belirtmek isterim ki, bu seçimleri birlikte kazanacağımıza inancım sonsuz! Birlikte el ele verdiğimizde, her şeyi başarabileceğimize inanıyorum. Başarı için gereken en önemli şey, birlikte hareket etmektir ve şahsımla bir takım olup bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.

BİRE BİR GÖRÜŞECEĞİZ

Bu seçimlerde yer almak isteyen tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimle birebir görüşmek istiyorum. Sizlerin fikirlerini, önerilerinizi ve heyecanınızı dinlemek, sizlerle birlikte projeler üretmek benim için son derece önemli. Bu nedenle, her birinizle birebir görüşmeler yapmak için sabırsızlanıyorum.Amacımız Kırıkkale'mizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir şehir haline getirmek. Bunun için birlikte çalışarak, gücümüzü bir araya getirerek çok daha büyük işlere imza atabileceğimize inanıyorum. Sizlerin desteğiyle, Kırıkkale'mizin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaracağız.

GELECEĞİMİZE YÖN VERELİM

Benimle birlikte çalışmak ve bu seçimi kazanmak isteyen herkesi görüşmeye davet ediyorum. Birlikte hareket etmenin gücünü gösterelim ve Kırıkkale Belediye Seçimlerinde zaferi birlikte kutlayalım. Sizlerle güçlü bir takım oluşturup, Kırıkkale'mizin geleceğine yön verelim.Bu süreçte, desteğinizi bekliyorum! Belediye Seçimleri için bir araya gelmek ve birlikte hareket etmek için sizlerle buluşma için sabırsızlanıyorum. Birlikte başarabileceğimize inandığımız takdirde, hiçbir engel bizi durduramayacak.Sizlere olan inancım tam! Gösterdiğiniz destek ve katkı için şimdiden teşekkür ederim. Birlikte yürüyerek, Kırıkkale'yi daha da ileriye taşıyacağız. Eylül Ayında Çalışmalarımıza Başlıyoruz. Hep sizlerle beraber yürüyeceğim. Kırıkkale’de yapacağımız siyasi programlarımız ve saatlerini buradan paylaşacağız.

İlginizi Çekebilir

Makas: “Seçimler demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşti”

İlginizi Çekebilir

Güvenilir İnstagram Takipçi Satın Alma

İlginizi Çekebilir

Yoğun talep üzerine tavuk çiftliği kurdu,

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81577

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#