• Dolar
    32.419
  • Euro
    34.862
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.432
KIRIKKALE
25°
01:51

İmsak'a Kalan Süre

Yeşilçam Marina Restaurant’tan muhteşem açılış

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde bulunan ve Kızılırmak'ın büyüleyici kenarında yer alan Yeşilçam Marina Restaurant, kapılarını ziyaretçilere açtı. Muazzam bir manzara eşliğinde hizmet veren mekan, lezzet tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunmaya hazır.


Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde bulunan ve Kızılırmak kenarında doyumsuz bir manzara eşliğinde müşterilerine hizmet sunan Yeşilçam Marina Restaurant, muhteşem bir şekilde açıldı.

GİDEN BİR DAHA GİDİYOR

Bahşılı ilçesi Atadönmez Mahallesi Başkan Halil İbrahim Bişkin Caddesi No: 4/3 adresinde hizmette açıldı. Yeşilçam Marina Restaurant, açılışına Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı A. Cemil Şerbetcioğlu, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci, Kırıkkale Lokantacılar Kebapçılar Köfteciler Tatlıcılar ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Faruk Işıkten, değişik parti adayları ve aday adayları, bürokrasiden, siyasete kadar yüzlerce insan katıldı. Açılış dualarla başladı. Daha sonra kurdele kesimi yapıldı. Ardından mekan alanı gezildi. Son olarak, gelen misafirlere ikramda bulunuldu. Seyir alanı, çocuk parkı, otopark alanı hem içerde hem de dışarıda olmak üzere hizmet veren Yeşilçam Marina Balık ve Kahvaltı Restaurant, Adnan Yaman ve Osman Yaman’ın ortaklığında kaliteli bir hizmet sunuyor. Kahvaltı başta olmak üzere, yöresel yemekler, Kızılırmak ürünleri balıklar ve daha birçok çeşitleriyle her damak zevkine hitap ediyor.

350 KAPASİTELİ İŞLETME

Hem aile hem de toplu yemek organizasyonları başta olmak üzere herkese hitap eden Yeşilçam Marina, kapalı ve açık alanlarında toplamda 300-350 kişiye hizmet sunuyor. İşletmelerinin Kızılırmak kenarında olmasının büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Adnan Yaman, “Vatandaşlarımıza burada görsel bir şölen sunuyoruz. Doğanın bu eşsiz manzarası eşliğinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebiliyorlar. ” dedi.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Kişiye özel sobalı kamelyaların olduğu restoran bahçesinde de hizmetler sunuluyor. Karadeniz başta olmak üzere diğer bölgelere de ait balık türlerinin yer aldığı işletmede, kaliteli ve hijyen alanına büyük önem veriliyor. Bütün herkesi işletmelerine beklediklerini dile getiren Osman Yaman, “Bütün vatandaşlarımız burada gönül rahatlığıyla vakitlerini geçirebilirler. Herkesi işletmemize bekliyoruz” şeklinde konuştu. Program sonunda mekan büyük beğeni gördü.

İlginizi Çekebilir

"Dur" ihtarına uymayan alkollü sürücü, trafik polisine çarpıp kaçtı

İlginizi Çekebilir

Baran’dan AKŞENER’E tam destek

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli gençlerden Filistin'e destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65699

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#