• Dolar
    32.409
  • Euro
    34.846
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.400
KIRIKKALE
19°
02:48

İmsak'a Kalan Süre

Yeniden Refah Partisi adayı Tekinay, seçim koordinasyon bürosunu açtı

Kırıkkale'de Yeniden Refah Partisi seçim koordinasyon bürosunu açtı. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, yoğun bir kalabalıkla seçim koordinasyon büro açılışını gerçekleştirdi.


Kırıkkale'de Yeniden Refah Partisi, belediye başkan adaylarından Muhammet Ali Tekinay'ın liderliğinde bir seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Programın başlangıcında ilahi ve Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Açılışa, parti teşkilat üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ, 2018'DE KURULMASINDAN BU YANA BÜYÜK MESAFE KAT ETTİ

31 Mart'ta gerçekleşecek olan seçimlerde koordinasyon merkezi açılışının da yapıldığı etkinlikte, Merkez İlçe Başkanı bir konuşma gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi, 2018'de kurulmasından bu yana büyük mesafe kat ettiğini vurguladı. Her ilçede adayı olan parti, Kırıkkale'ye hizmet için yağmur gibi geleceğini belirtti.

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI DA KATILDI

Açılışta il genel meclis üyeleri de tanıtıldı ve ilçe belediye başkan adayları da katılım sağladı. Muhammet Ali Tekinay, yaptığı konuşmada "Yüce Türk milletinin gönlünü kazanacağız" diyerek Kırıkkale'nin ilklerin şehri olacağını vurguladı.

TEKİNAY, KIRIKKALE İÇİN HAYATA GEÇİRECEĞİ 71 PROJESİNDEN BAHSETTİ

 Tekinay, Kırıkkale için hayata geçireceği 71 proje arasında uygun fiyatlı kuaförlerin açılması, belediye üniversitesi kurulması, alt yapı sorunlarının çözülmesi, mahalle bakalarının kurulması, maddi durumu olmayan öğrencilere yardım yapılması gibi vaatlerde bulundu. Ayrıca, gezici sağlık uygulaması ve belediye akaryakıt istasyonu kurulması gibi projeler de öne çıktı.

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI, YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Yeniden Refah Partisi'nin Kırıkkale'deki açılışı, seçim atmosferini hareketlendirdi ve partiye olan ilgiyi artırdı. Seçimlere kısa bir süre kala, adayların vaatleri ve halkın talepleri seçmenin dikkatini çekmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Vali Makas'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İlginizi Çekebilir

Düzensiz Göçle Mücadele için Kırıkkale’de toplandılar

İlginizi Çekebilir

Hekimler iş bırakma eylemi yaptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65454

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#