• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:25

İkindi'ye Kalan Süre

Yazar Kadromuz Genişliyor

Siyaset arenasında tarafsız bir tutumla kendi çizgisini çiğnetmeyen, hiçbir siyasi platforma kendi çizgisini menfaat uğruna kirletmeyen Karanlıkları Aydınlatan Bayrak Gazetesi haber sitesi olarak yoluna devam ediyor.


Manşetlerine doğruları, gerçekleri  ve farklı bakışlarla yapılan haberlerle kısa sürede kendini kamu oyunda kabul ettiren bir konuma gelen  www.bayrakgazetesi.com.tr sitesi ; son olarak  Yerel yazarlara da kapılarını açtırdı. İlimizin yetiştirdiği ülkücü camianın abisi eğitimci Ali Kaymaz bey  www.bayrakgazetesi.com.tr ailesine katıldı. Kırık-Kalem rumuzu ile her hafta sizlerle  buluşacak. Farklı bakış açılarını kucaklamanın, siz okurlarımıza fikir zenginliği sunabilmenin onurunu yaşıyoruz.Son dönemde yazar kadromuzu daha da güçlendirecek, belki gazetemizi rakipsiz hale getirecek yeni ataklar içindeyiz. Aramıza yeni katılan "Ali Kaymaz"beye yazarımıza hoş geldin diyor, ve siz okuyucularımıza "sürpriz yazar" larımızın bu sütunlardan sizlerle buluşturacağımızın müjdesini veriyoruz.

İlginizi Çekebilir

Belediye asıl görevini yapmıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Ankara arası otobüs ücretine zam geldi

İlginizi Çekebilir

AK Parti'de sürpriz bir isim

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98658

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#