• Dolar
    32.391
  • Euro
    34.807
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.396
KIRIKKALE
19°
07:1

Öğleye kalan Süre

Yapılacak yatırımlar konuşuldu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti.


Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kente yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. ziyaretlerin ardından Kaplan ve Saygılı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e Asker Silueti hediye etti.

Ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milletvekili Kaplan, “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ettik.  Kırıkkale’miz ile ilgili projeleri ele aldığımız son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza sıcak ilgisi ve değerli görüşleri için teşekkür ederiz” ifadelerini 

Kaplan ayrıca, “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek, verimli bir sohbet eşliğinde hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kıymetli bakanımıza gösterdiği ilgi ve nezaket için teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Gedikali sitem etti!:

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de yetiştiricilere 2023 yılı desteklemeleri başladı

İlginizi Çekebilir

AKARYAKIT'DA ZAM'A DEVAM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70887

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#