• Dolar
    32.328
  • Euro
    35.099
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.307
KIRIKKALE
21°

Yangına uykuda yakalandılar

Kişilik aile komşularının dikkati sayesinde kurtuldu


Kırıkkale’de yangına uykuda yakalanan yabancı uyruklu 3’ü çocuk 5 kişilik aile, komşularının dikkati sayesinde kurtuldu.
Yangın, gece saatlerinde Kırıkkale’de Yaylacık Mahallesi 373. Sokak’ta bulunan bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammed Valıd Shirzay’ın kiracı olarak oturduğu evin mutfağında, elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Pencereden çıkan dumanları fark eden komşuları ise aileyi uyandırarak dışarı çıkmasını sağladı. Yabancı uyruklu Shirzay, yangını büyümeden kendi imkanlarıyla söndürdü.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına uykuda yakalanan 3’ü çocuk 5 kişi, dumandan etkilendi. Sağlık görevlilerince ambulansta ilk müdahaleleri yapıldı. İtfaiye ekipleri tarafından mutfakta bir süre soğutma çalışması yapıldı. Doğalgaz firma yetkilileri de vanaları kapatarak tedbir aldı.
Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen aile ise polis ekiplerince özel bir otele yerleştirildi. Yangın sebebiyle evde maddi hasar meydana geldi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de eşiyle yakaladığı adamı tabanca ile öldürdü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzalandı

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87557

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#