• Dolar
    32.599
  • Euro
    34.945
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.422
KIRIKKALE
26°
01:53

İmsak'a Kalan Süre

YAHŞİHAN DA AİLE VAHŞETİ 5 YARALI

Kırıkkale nin en büyük ilçesi olan Yahşihan da Boşanma aşamasındaki ailede vahşet yaşandı. Yasin Y (25) eşinin ailesinin evine giderek tartışma neticesinde eşi ve ailesinden kendisi dahil 5 kişiyi yaraladı.


Alaattin mahallesinde meydana gelen olayda Yasin Y boşanma aşamasındaki eşi Melike Y ( 20 )ile konuşmak için kayınbabasının evine giderek konuşurken konuşma bir anda tartışmaya dönüştü. Olaya Melike Y nin babası Mehmet V (52) annesi Münevver V (48) Kardeşi (20) olaya dahil olurken Yasin Y tartışmanın büyümesiyle üzentindeki bıçağı çıkararak Eşi Melikeyi bıçakladı. Olaya müdahil olan kayınbabası kayın validesi ve kaynının bıçaklarken kavgan esnasında da Yasin Y de hafif şekilde yaralandı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık güçleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye sevk edilirken tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

SİNERJİ’DEN KIRIKKALEGÜCÜ SPOR’A BÜYÜK DESTEK

İlginizi Çekebilir

Meslek liseli öğretmen intihar etti

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, engelli bireylerle masa tenisi oynadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54242

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#