• Dolar
    32.360
  • Euro
    35.028
  • Ç.Altın
    4.007
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
22°
02:27

İkindi'ye Kalan Süre

Yağıştan ahır çöktü: 2 kişi yaralandı,

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde bir ahırın yıkılması neticesinde 2 kişi yaralanırken, ahırdaki 7 büyükbaş hayvan ve 1 eşek telef oldu.


Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde bir ahırın yıkılması neticesinde 2 kişi yaralanırken, ahırdaki 7 büyükbaş hayvan ve 1 eşek telef oldu. İtfaiye ve AFAD ekipleri ise ahırdaki hayvanları kurtarabilmek için zamanla yarıştı.
Olay, gece saatlerinde Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi Uzunlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fuat Çakmak isimli vatandaşa ait ahır, aşrı yağışa dayanamayarak yıkıldı. Çatısı çöken ahırın altında kalan 7 büyükbaş hayvan ve 1 eşek telef oldu. Ahırın yanında bulunan Pınar Ç. ve Yasemin Ş. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ahırda bulunan çok sayıda hayvan ise ekipler tarafından enkaz altından çıkartılarak kurtarıldı.

İlginizi Çekebilir

ŞANSAL GÖREVİNDEN ALINDI

İlginizi Çekebilir

10 OCAKTA TEKBIYIKOĞLU GAZETECİLERİ SELFİLEDİ

İlginizi Çekebilir

ŞEHİT HAKAN YORULMAZ SPOR LİSESİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40513

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#