• Dolar
    32.171
  • Euro
    35.209
  • Ç.Altın
    4.024
  • Altın
    2.468
KIRIKKALE
23°
04:24

İmsak'a Kalan Süre

Vekil ve başkan dert dinledi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Milletvekili Mustafa Kaplan halk günü kapsamında vatandaşın sorunlarını dinledi.


AK Parti'de halk buluşmaları geleneği devam ediyor. İl başkanlıkları öncülüğünde düzenlenen buluşmalar ile vatandaşın talepleri dinleniyor, çözüm önerileri konuşuluyor. Bu kapsamda Kırıkkale İl Başkanlığı'da belirli günlerde vatandaşla bir araya geliyor. Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Milletvekili Mutafa Kaplan vatandaşı dinledi. Halk gününde açıklama yapan Milletvekili Mustafa Kaplan şu ifadeleri kullandı: AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nda bugün gerçekleştirdiğimiz Halk Buluşmamızda hemşehrilerimizin duygu ve düşüncelerini öğrenip, onların taleplerini dinledik. Vatandaşlarımız Başımızın Tacıdır! Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın hizmetkarıyız.

İlginizi Çekebilir

MHP İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

İlginizi Çekebilir

Karayol, “Belediye Başkanlığı hizmetkar olma makamıdır”

İlginizi Çekebilir

"Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı" oluşturuldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60457

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#