• Dolar
    32.529
  • Euro
    34.750
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.489
KIRIKKALE
25°

VALİ TEKBIYIKOĞLU'NDAN VATAN EVLADINA ZİYARET

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pençe Kilit Harekat bölgesinde yaralanan İstihkam Sözleşmeli Er Furkan Aydın’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Pençe Kilit Harekât bölgesinde görev yapan Furkan Aydın, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralandı. Olayın meydana geldiği 8 Nisan’dan bugüne kadar Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Aydın, tedavisinin ardından baba ocağı Kırıkkale'ye geldi.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte Garnizon Komutanı Tuğg. Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Barış Cücen, yaralı Aydın’ı Kaletepe mahallesindeki ailesinin evinde ziyaret ederek Pençe Kilit Harekat bölgesinde yaralanan İstihkam Sözleşmeli Er Furkan Aydın’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Aydın’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Tekbıyıkoğlu, şehit ve gazilere olan minnet ve şükran duygularını ifade etti.Ziyaret nedeniyle teşekkür eden ve bir gözünde görme kaybı yaşayan Furkan Aydın ise “ Vatan Sağ olsun “ dedi.

İlginizi Çekebilir

MHP’li Öztürk: Çiftçimizin daima yanındayız

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milli Eğitim Türkiye başarısı

İlginizi Çekebilir

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması sonuçlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28878

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#