• Dolar
    32.250
  • Euro
    34.687
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.404
KIRIKKALE
23°
03:18

Öğleye kalan Süre

VALİ TEKBIYIKOĞLU DEPREM BÖLGESİNE GÖREVLENDİRİLDİ

Doğu ve Güney Doğu Anadolu da Sabaha karsı 4,.30 Sıralarında meydane gelen ve 10 ilde etkili olan Deprem bölgesi vilayetlerinden en büyük yıkımın yaşandığı Kahraman Maraş'a Vali Tekbıyıkoğlu Koordinatör Vali olarak görevlendirildi.


Valilik öncesi görevi olan sosytal yardımlaşma Genel Müdürü görevi Ve Kastamonu Bozkurt Sel felaketi bölgelerinde Başarılı hizmetleri olan Vali Tekbıyıkoğlu İçişleri Bakanlıgı tarafında Deprem bölgesine kordinatör vali olarak görevlendirildi.

Doğu ve Güney Doğu Anadolu da Sabaha karsı 4,.30 Sıralarında meydane gelen ve 10 ilde etkili olan Deprem bölgesi vilayetlerinden en büyük yıkımın yaşandığı Kahraman Maraş'a  Koordinatör Vali olarak görevlendirilen  Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlıgında İl Özel İdare Afat Umke Şehircilik Müdürlügü mühendislerinden oluşturulan bir gurupla deprem bölgesine hareket etti.

 

İlginizi Çekebilir

Erarslan: Planlarımız kazanmak İçin

İlginizi Çekebilir

Halil İbrahim Bişkin’e silahlı saldırı!

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60908

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#