• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
04:24

Öğleye kalan Süre

Vali Makas’tan şehit Yılmaz’ın ailesine taziye ziyareti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın Etiler Mahallesi'nde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Vali Makas ve eşi Elif Makas, şehidin ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştılar. Şehidin ailesine ve yakınlarına sabır ve metanet dileyen Vali Makas, "Şehidimiz Semih Yılmaz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canını feda ederek kahramanlık örneği göstermiştir. O, vatan uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımız gibi asla unutulmayacak ve daima minnetle anılacak. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

DUALAR EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLMİŞTİ

Ziyarete Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen ve İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar da eşlik etti. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 24 Aralık 2023 tarihinde şehit düşmüştü. Şehidin cenazesi, Kırıkkale'de düzenlenen törenle toprağa verilmişti.

İlginizi Çekebilir

7 TÜR TOHUM DESTEĞİ SAĞLANDI

İlginizi Çekebilir

Erkoç "Engelsiz bir Kırıkkale, Engelsiz bir Türkiye"

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz: "Başkanlık koltuktan ibaret değildir"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88408

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#