• Dolar
    32.421
  • Euro
    34.823
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
19°
02:44

Öğleye kalan Süre

Vali Makas, vatandaşları dinledi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı'nda, vatandaşlar istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdi.


Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, açık kapıda vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantıda, vatandaşlar tarafından eğitim, sağlık, tarım, ulaşım, altyapı, sosyal yardımlar, çevre ve diğer konularda çeşitli talepler dile getirildi. Vali Makas, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların taleplerini dikkatle dinlediklerini ve her türlü sorunun çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Vatandaşları sorunlarını dile getirmeleri için Halk Günü Toplantıları'nın önemli bir fırsat olduğunu belirten Vali Makas, "Bu toplantılar, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü görevi görmektedir. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantılar, bizler için de önemli bir yol haritası niteliğindedir. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. Toplantı sonunda, vatandaşların talepleri ilgili kurumlara iletildi.

 

İlginizi Çekebilir

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ GERÇKLŞTİRİYOR

İlginizi Çekebilir

’yılbaşı’ denetimi Araçlar tek tek durduruldu

İlginizi Çekebilir

Gümrük Kaçağı Elektronik Sigara ve Kulaklık Ele Geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64118

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#