• Dolar
    32.439
  • Euro
    34.737
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.421
KIRIKKALE
25°
03:2

Öğleye kalan Süre

Vali Makas: Vatandaş bizim velinimetimizdir

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek sohbet etti, gündeme dair sorularını cevaplandırdı.


Bizim yönetim şiarımız “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıdır. Önceliğimiz insandır.” diyerek konuşmasına başlayan Vali Mehmet Makas “Göreve geldiğimiz günden bu yana sahada olduk, çarşıda, sokakta olduk, esnafımızı dinledik, işçimizi dinledik, köylümüzü dinledik. 6 aylık görev sürem boyunca bize destek olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

VATANDAŞ BİZİM VELİNİMETİMİZDİR

“Kırıkkale halkı devletine saygılı, devlet, millet, bayrak denildiği zaman canını veren bir halktır" diyerek konuşmasına devam eden Vali Makas “Vatandaş bizim velinimetimizdir. Vatandaşın olmadığı bir yerde mülki idarenin, emniyetin, jandarmanın bir görevi olabilir mi? Siz varsınız ki biz varız. Kırıkkale halkının da gören gözü işiten kulağı basındır. Basını önemsiyoruz. Basınla beraber yol yürümekten onur ve kıvanç duyuyoruz.” diyerek Kırıkkale'de görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

BASIN MENSUPLARININ SORULARININ CEVAPLADI

İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Barış Cücen’in kentte 2023 yılında meydana gelen asayiş, kaçakçılık, uyuşturucu ve terörle mücadele, siber suçlarla mücadele konularındaki bilgilendirme sunumlarının ardından, basın mensuplarının gündeme dair soruları cevaplandırıldı. Programa Vali Mehmet Makas’ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İlginizi Çekebilir

HAZİRAN'A ZAMLA UYANDIK

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE MERKEZ İL GENEL MECLİS ÜYELERİ

İlginizi Çekebilir

General Manager NOMAC Enerji’den Kırıkkalespor’a destek sözü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71702

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#