• Dolar
    32.266
  • Euro
    34.785
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.388
KIRIKKALE
17°
08:14

Öğleye kalan Süre

Unutmadık, hatırlatıyoruz.

Kırıkkale Gönüllüleri Birliği Başkanı Resul Akdağ gündeme dair soruları ile gündem durmaya devam ediyor.


Akdağ’’ Kırıkkale Gönüllüleri Birliği olarak gayemiz insanımıza mutlu, huzurlu, modern ve yaşanabilir bir şehir sunmaktır. Kırıkkale'ye hizmet etmek için projelerimizi kamuoyuna açıklamıştık. Bunları uygulamak seçilecek belediye başkanın işidir. Şimdiye kadar bütün partilerin adayları belli olmadı. Partilerin adayları belli olunca onlarla görüşüp Kırıkkale'ye hizmet etme projelerimizi anlatıp yapacağına inandığımız adaya destek vereceğimizi kamuoyuna açıklamıştık. Aynı yerdeyiz. Bu bir mahalli seçimdir. Aday önemlidir. Adayın iş yapan, güvenilir, becerikli, sözünde duran olması lazım.İnşallah adaylar belli olunca adaylarla görüşüp Kırıkkale için hayırlı işler yapacağına inandığımız Başkanı seçeceğiz. Bu başkan da Kırıkkale'nin önünü açıp top yekün kalkınma seferberliği ilan ederek insanımızı mutlu edecek; Kırıkkale'yi de yaşanabilir, güzel, modern bir şehir haline getirecektir’dedi.

Akda’’Kırıkkale genelde emekli şehridir. Emekli ve geliri az olan çoğunluktadır. Bu durumda belediye başkan adayları buna göre plan yapmalıdır.Yani hemşerilerimizin yaşamı (ekmeği, aşı) nasıl daha ucuza sağlanır, bunu düşünmelidir. Sosyal belediyecilik yapmalıdır. Bizim  Gönüllüler Birliği olarak sunduğumuz 11 adet hizmet projemiz genelde sosyal projelerdir. Bunları yapmak isteyen adaylar kamuoyuna açıklasınlar. Bir Başkan bunları yapmayacak da neyi yapacak.Önce Ekmek. Görüşlerimizi yarından itibaren her gün 2 madde olarak kamuoyuna açıklayacağız’’dedi..

Akdağ’’Kırıkkale’ye hizmet yolunda şu 2 maddeyi Partilerin belediye başkanı adaylarına soruyorum:

1. Gençlerimize spor tesisleri yapacak mısınız? Eğer yaparsanız gençlerimiz sporla uğraşırlar. Birbirleriyle samimi, sevgi ve saygı içinde olurlar. Uyuşturucuya karşı mücadele ederler.

2. Emeklilerimiz için park ve bahçeler yapacak mısınız? Eğer yaparsanız emeklilerimiz arasında dayanışma, sevgi,  saygı, birlik ve huzur içinde yaşarlar ve birbirlerine sahip çıkarlar. Bunların denetimlerini de muhtarlara vermek lazımdır.

Şimdi Başkan Adaylarına soruyorum, bu Aslî görevinizi yapacak mısınız? Yoksa yapmayacak mısınız? Çıkın AÇIKÇA ve MERTÇE söyleyin. Hemşerilerimiz kime oy verdiğini bilsinler. Bunu yapmayan Başkan ne yapacak. Milleti kandırmayın. Görüşlerimiz devam edecek.

Bugün K.kaleye hizmet yolunda şu 2 maddeyi Partilerin belediye başkanı adaylarına soruyorum:

1- Çiftçilerimizin üretimlerini arttırmak için teşvik edecek misiniz? Eğer ederseniz, tarım sektörü gelişir. Yaş meyve ve sebzeyi, kuru baklagiller, et, süt, yumurta, yoğurt, peynir gibi et ve et ürünleri, süt ve süt ürünlerini kendi insanımız üretim yapar. Bu ürünleri de Belediyenin açtığı AVM'lerde ucuz fiyatlarla satışları yapılarak, hem kendilerini kazandıracak hem de halkımız ucuz alışveriş yapmış olacaklar.

2-AVM'leri açacak mısınız? Eğer açarsanız, Halkımız bütün alışverişlerini ucuza getirir. Bu AVM'ler sayesinde diğer alışveriş merkezleri de denetim altına alınmış olur.

Şimdi Başkan Adaylarına soruyorum, bu Aslî görevinizi yapacak mısınız? Yoksa yapmayacak mısınız? Çıkın AÇIKÇA ve MERTÇE söyleyin. Hemşerilerimiz kime oy verdiğini bilsinler. Bunu yapmayan Başkan ne yapacak kendine mi çalışacak? Milleti kandırmayın. Görüşlerimiz devam edecek’’dedi..     

İlginizi Çekebilir

Pevrul Kavlak'ın Sesinden Duygusal Video

İlginizi Çekebilir

İl İstihdam Kurulu toplandı

İlginizi Çekebilir

Türk Metal Sendikası ile Sakura Clinic Arasında ki Anlaşma Uzatıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72115

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#