• Dolar
    32.351
  • Euro
    35.018
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.396
KIRIKKALE
26°
02:22

İmsak'a Kalan Süre

Ulusoy’a her kesimden büyük ilgi

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi adayı Harun Ulusoy, 31 Mart yerel ve mahalli seçimler yaklaşırken seçim programını da hızlandırdı.


31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi adayı Harun Ulusoy, sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adayı Harun Ulusoy’a her kesimden destek geliyor.

EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Spor camiasından, siyaset camiasından ve bir çok alanda her gün insanların desteğini alan Ulusoy, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Seçim çalışmalarına devam eden Ulusoy konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Ulusoy; “Asalettin Pekdoğan ve Fuat Kürkçü öncülüğünde katılım sağlayan dostlarımızı, önceki dönem AK Parti Yahşihan Belediye Başkanımız Şefik Güneşer'i, önceki dönem Ülkü Ocakları Başkanımız Tuner Alp Tekin'i, Nazmi Aşkın'ı ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimizi seçim büromuzda misafir ettik. Ziyaretleri ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Aşkımız, Davamız, Derdimiz Kırıkkale” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

ABDAL KÜLTÜRÜNÜ YAŞATALIM VE TANITALIM

İlginizi Çekebilir

Vekil ve başkan dert dinledi

İlginizi Çekebilir

Keskin-Çerikli arasına önemli dokunuş

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23763

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#