• Dolar
    32.227
  • Euro
    34.775
  • Ç.Altın
    4.033
  • Altın
    2.458
KIRIKKALE
23°
01:11

İkindi'ye Kalan Süre

Toprak “Kadınlarımız İçin Projelerimiz Var”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Genel Meclis Adayı Arif Toprak, 8 Mart kadınlar gününü kutladı.


. Toprak “Büyük ozanımız Neşet Ertaş’ın da söylediği gibi kadınlar İnsandır, biz insanoğlu” dedi.

GÜNDEMDEN ÇIKMALI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Genel Meclis Adayı Arif Toprak, İnsanlık tarihinde Türklerin kadın erkek ayrımı yapmayan ilk ve tek millet olduğuna söyledi. Toprak, açıklamasının devamında ise, “Ulu Önder Atatürk bugün kendini modern olarak birçok Avrupa ülkesinden önce Türk kadınına hak ettiği değeri vermiştir. Kadınına bu kadar değer veren bir milletin buğum kadın cinayetleri ile anılması bir Türk Milliyetçisi olarak bizleri derinden üzmektedir. Bu çağda kadına şiddet artık ülkemizin gündeminden çıkarılmalıdır. Kadınlarımız cennet ayaklarının altına serilmiş bizim için can yoldaşıdır ve sadece bir gün değil her zaman baş tacımızdır” dedi.

 PROJELERİMİZ VAR

Atatürk’ün “Ey kahraman Türk kadını sen sürünmeye değil omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” sözünü hatırlatan MHP Kırıkkale İl Genel Meclis Üyesi Adayı Arif Toprak sözlerini şöyle tamamladı “31 Mart seçimlerinden sonra milletimizin desteği ve yüce Allah’ın izni ile seçildiğimiz takdirde Kırıkkale’de kadınlarımıza yönelik olarak MHP gurubu tarafından önemli projeler hazırlandık. Allah nasip ederse 31 Mart sonrası MHP olarak en büyük ve en kapsamlı projelerimizi gündeme getireceğiz ve kadınlarımızın hizmetine sunacağız” Şeklinde konuştu. 

İlginizi Çekebilir

VALI TEKBIYIKOĞUÖZEL IDARE 2022 YATIRIMLARINI AÇIKLADI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi çalışanlarına zam

İlginizi Çekebilir

MHP’li Yılık’tan ’Tezkere’ açıklaması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81824

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#