• Dolar
    32.505
  • Euro
    34.777
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.418
KIRIKKALE
22°

Tokat'ta deprem oldu: Kırıkkale'den hissedildi

Tokat'ın Sulusaray ilçesi merkezli olarak yerin 5,99 kilometre altında meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kırıkkale dahil çevre illerde de hissedildi.


Kırıkkale'de depremin etkisiyle birlikte panik yaşanırken, Tokat'ta olası can ve mal kayıpları hakkında henüz resmi bir bilgi paylaşılmadı.

Tokat Belediye Başkanı, katıldığı bir televizyon programında, şu ana kadar büyük çapta yıkım ihbarı alınmadığını belirtti. Ancak, birkaç caminin minaresinde hasar ihbarı olduğunu aktardı.

Sulusaray'da gece saatlerinde de yaklaşık 1 saat arayla 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana gelmişti.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından depremle ilgili açıklama yaparak, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde Tokat Valiliği, AFAD ve ilgili kurumların saha taramalarına başladığını bildirdi. Gelişmelerin yakından takip edildiğini belirterek, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve Allah'tan ülkeyi ve milleti afetlerden korumasını diledi.

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET SAYGILI OLDU

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de başıboş köpek dehşeti!

İlginizi Çekebilir

YOĞUN KAR YAĞIŞINA DİKKAT

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92530

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#