• Dolar
    32.387
  • Euro
    34.759
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
25°
00:50

Öğleye kalan Süre

TMO’da randevu sıkıntısı olmayacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) mahsul alımı için yer kiralandığını ve randevu sıkıntısı olmayacağını açıkladı.


AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, sosyal medya hesabından çiftçilere bilgilendirme başlığında açıklamada bulundu. Kaplan yaptığı paylaşımda, “Kıymetli Çiftçilerimiz; Öncelikle hasatınız bereketli olsun. TMO’da randevu sıkışıklığından dolayı sıkıntılar çektiğinizi biliyorum. Bugün ilgililer ile yaptığım görüşme neticesinde TMO tarafından çiftçilerimizin mahsulünün alımı için yer kiralandığını, bundan sonrada randevu sıkıntısı olmayacağı bildirilmiştir. TMO tarafından verilen bilgiye göre 2023 Yılı özelinde; Üreticiler tarafından yoğun ürün arzı yapıldığından Türkiye geneli alım noktalarında yığılma ve randevu alamama sorunları bulunmaktadır.  Bu noktada Kırıkkale’de üreticilerin tüm ürünlerinin satın alınacağı, randevu kotalarının en üst limitlere çıkarılacağı, randevu alamayanlara 24 saat iletişim hattı ile yardımcı olunacağı bildirilmiştir. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Önal, sözünü tuttu ve primleri yatırdı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bağımlılıkla mücadele protokolü imzalandı

İlginizi Çekebilir

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN İŞÇİ YARALANDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43683

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#