• Dolar
    32.390
  • Euro
    34.837
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.396
KIRIKKALE
19°

Tiryaki, son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden Kırıkkale CHP eski Milletvekili Halil Tiryaki, Kırıkkale Nur Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Kırıkkköyü aile mezarlığına defnedildi.


KIRIKKALE’NİN SEVİLEN İSİMLERİNDENDİ

Kırıkkale’de uzun yıllardır esnaflık yapan Kayadibi Cennet Bahçesi firma sahibi ve 22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede, geçtiğimiz Cumartesi günü hayatını kaybetmişti. Tiryaki’nin vefatı, ailesini, sevenlerini ve CHP teşkilatını yasa boğdu. Merhum Halil Tiryaki’nin cenazesi, dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Kırıkköyü’nde aile mezarlığına defnedildi.

TİRYAKİ’NİN CENAZESİNE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Merhum Tiryaki’nin cenazesine, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Türk-İş eski Genel Başkanı Bayram Meral, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, siyasi parti temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

HALİL TİRYAKİ KİMDİR?

Kırıkkale’nin sevilen isimlerinden biri olan Halil Tiryaki, 1935 yılında Kırıkkale’de dünyaya geldi. Yıllarca esnaflık yaparak, Kırıkkale’ye hizmet eden Tiryaki, daha sonra 22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili olarak, Kırıkkale’ye hizmetini sürdürdü. Hayatını partisine adayan Halil Tiryaki, 21 Ekim 2023 tarihinde hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir

ÖTV zammından ticari araçlar muaf tutulmalı

İlginizi Çekebilir

TÜRKYIMAZ HALKIN AYAGINA GİDİYOR

İlginizi Çekebilir

Sokak köpeklerinin yaraladığı su samuru tedavi edildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74579

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#