• Dolar
    32.476
  • Euro
    34.817
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
26°

TEKBIYIKOĞLU KAN BAĞIŞLADI

Kırıkkale Valiliğince, Türk Kızılay iş birliğiyle, kurum müdürleri ve personeline yönelik kan bağışı kampanyası başlatıldı.



Kırıkkale Valiliği salonunda Türk Kızılay’ı tarafından kurulan stantta, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, kurum müdürleri ve personel kan bağışı yaptı. Valilik olarak Kızılay’ın kan toplama faaliyetlerine tam destek verdiklerini ifade eden Tekbıyıkoğlu, daha önce yaptığı kan bağışlarından dolayı da bronz madalya aldığını söyledi.

"Kan verdikten sonra rahatlama hissediyoruz"
Kan vermenin öneminden bahseden Tekbıyıkoğlu, "Kırıkkale ili ve valilik olarak Kızılay kan toplama faaliyetlerine tam destek veriyoruz. Hem şehir meydanında toplama merkezi var. Bugünde Kırıkkale Valiliği içerisinde kan toplama gerçekleştiriyoruz. Bugün şahsım olarak 18’inci kez kanımı verdim. Bir tane bronz madalyam var. Bunun iki türlü faydası var. İnsan sağlığına çok önemli faydası var. Kan verdikten sonra rahatlama hissediyoruz. Bununla beraber bir başkasının hayatına tesir etmenin gururunu keyfini kendimiz yaşıyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

14 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Teslim Edildi

İlginizi Çekebilir

Güneş ‘’ Modern bir HACILAR için biz geliyoruz’’

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yüzlerce vatandaş iftar sofrasında oruç açtı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42582

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#