• Dolar
    32.347
  • Euro
    34.967
  • Ç.Altın
    3.989
  • Altın
    2.402
KIRIKKALE
19°
00:25

İkindi'ye Kalan Süre

Tehlike arz eden binalar yıkıldı

Kırıkkale Belediyesi, tehlike arz eden ve metruk durumdaki binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor.


Kırıkkale Belediyesi, tehlike arz eden ve metruk durumdaki binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. İmar Müdürlüğü Kaçak İnşaat Şefliği tarafından yürütülen çalışma kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde tehlike arz eden ve madde kullanımı için mesken tutulan metruk binaları tek tek yıktı.

YASAL ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Güvenlik önlemlerinin alınması sonrasında metruk yapılar yıkıldı ve moloz kaldırma işlemleri gerçekleştirildi. İmar Müdürlüğü Kaçak İnşaat Şefliği, Kırıkkale genelinde metruk durumdaki yapıların gerekli yasal çalışmaların tamamlanması ile birlikte yıkıldığını belirtti.

BAŞKAN SAYGILI BİLGİLENDİRDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yıkımlarla ilgili yaptığı bilgilendirmede şu ifadeleri kullandı: "Şehrimizde tehlike arz eden yapıları yıkmaya ve dönüştürmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın isteği ve madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında yıkım için yasal mevzuatı tamamlanan metruk yapıların yıkım çalışmasını yeni yılda da gerçekleştirmeye devam ediyoruz."

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de silahlar konuştu: 4 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu

İlginizi Çekebilir

19 yaşındaki suç makinesi yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40315

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#