• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Sungur, Yahşihanlılarla iç içe

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.


31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine 26 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda il ve ilçe belediye başkan adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırıkkale’de seçim sonucunun en çok merak edilen ilçesi olan Yahşihan’da, AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor. Sungur ayrıca, seçim ofisini ziyarete gelen vatandaşlara projelerini anlatıyor. Resmi açılışını hafta sonu yapacağı seçim bürosunda kendisini ziyarete gelen vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, vatandaşlara projelerini anlatıyor. Ziyaret sonrası ‘Yahşihan’ın Reklama Değil Hizmete İhtiyacı Var’ sloganı ile paylaşımda bulunan Sungur, "Gönül, gönül verilerek alınır. Seçim Büromuzda Bizleri Yalnız Bırakmayan Kıymetli Dostlarımıza Teşekkür Ederim Ayaklarınıza Sağlık” dedi.

İlginizi Çekebilir

DEVA Partisi'nin kurucu üyesi Ölmez'den Kırıkkale Deva Partisi Adayı Atmani'ye destek

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hac kafilesi dualarla uğurlandı

İlginizi Çekebilir

Suç makinelerine dev operasyon!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36801

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#