• Dolar
    32.347
  • Euro
    34.871
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.385
KIRIKKALE
19°
01:5

Akşam'a Kalan Süre

Sungur; Yahşihan’da kaybolan arazileri tekrar eski yerine getireceğim

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, seçim öncesi yaptığı son toplantıda, “Geldiğim anda herkesin kaybolan arsa arazilerini tekrar eski yerine getireceğim” dedi.


31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine 1 gün kaldı. Bu kapsamda seçim yasaklarının bitmesine saatler kala AK Parti Yahşihan Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur, son mitingini yaptı. Büyük bir kalabalığa seslenen Belediye Başkan Adayı sungur, “Artık Ahmet Sungur döneminin son noktası, dolayısıyla ben işsizlerin iş umudu olmak için, yol sorunu olanların yolunu yapan birisi olmak için, su problemi olanların su problemi olanların su problemlerini çözmek için, bu şehirde kaybolmuş kardeşliği yeniden tesis etmek için geliyorum. Bizim dönemimizde geçmişte olduğu gibi yine şehrimizde herkes birbiriyle kardeş olacak. Düğünlerimiz yine bir olacak. Cenazelerimiz yine omuz omuza olacak. Acı günlerimizde, tatlı günlerimizde hep birlikte olacak. Kimse ötekileştirilmeyecek. Az kaldı yirmi dört saat bile kalmadı. Sabredin Allah'ın izniyle. Sabredelim” diye konuştu.


 
Zaferin inananların olduğunu söyleyen Sungur, “Şunu da söyleyeceğim. Beni ve yönetimimi imar uygulamasında yapılan yolsuzlukla suçlayan vicdansıza, ben sizin 2019’dan beri neler karıştırdığınızı çok iyi biliyorum ve geldiğim anda herkesin kaybolan arsa arazilerini tekrar eski yerine getireceğim bu da Ahmet Sungur sözü olsun size. Konuşacak çok şey var Malum oruç ayı çok da fazla yormayalım sizce. Yarın Allah izin verirse saat erken açıklanırsa iftardan önce burada kutlamayı yaparız. Eğer sonraya kalırsa iftardan sonra kutlama yaparız. Ben buradan görüyorum ki sizlere Hayırlı olsun yeniden geliyoruz. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Hayırlı ramazanlar olsun şimdiden hem seçim bayramınız, hem de Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

YHT raydan çıktı. 4 işçi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Irmağa Giren Genç Kayboldu

İlginizi Çekebilir

Sigaraya ÖTV zammı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45014

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#