• Dolar
    32.198
  • Euro
    35.119
  • Ç.Altın
    4.024
  • Altın
    2.471
KIRIKKALE
23°

Sungur: Vatandaş projelere baksın

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur, seçim sürecini değerlendirdi.


. Sungur, "Vatandaşlar adayların projelerini incelesin, elle tutulur bir şey yapılmış mı ona baksın" dedi.

Yahşihan'da seçim heyecanı devam ediyor. Önceki yıllarda ilçede başkanlık yapan Ahmet Sungur, AK Parti'den tekrar aday gösterildi. Seçim sürecini ve çalışmalarını gazetemize değerlendiren Sungur, sakinlik ve sükunetin kaybedilmediği bir seçim olmasını istediğini belirtti. Sungur gazetemize yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: "Ak Parti olarak bizim 8 adayımız vardı. Hepsi de birbirinden değerli insanlardır. Parti genel merkezimizi bizi uygun gördü. Bir dönem daha beraber seçime gitme kararı aldı. Ben zaten 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Seçimi kaybettikten sonraki beş yılda süreci saha da götürdüm, o beş yıl içerisinde sahadan elimizi çekmedik. Siyasette olmazsa olmazlardan bir tanesi sahada var olmaktır. Bu süreci başarı ile yürüttük yürütmeye devam ediyoruz.

HUZUR VE SUKUNET İÇİNDE BİR SEÇİM DİLİYORUM

Adaylık açıklamamız yapıldıktan sonra büyük bir coşku ile Yahşihan merkezde bir seçim ofisi açtık. Açılışımızı ilerleyen günlerde yapacağız. Burada Hemşehrilerimizle arkadaşlarımızla liste üzerinde çalışmalar yaparak eski ekibimizle yeni ekibimizi bir araya getirerek seçim çalışmamızı yürütüyoruz. Ben seçimlerin huzur ve sükunet içerisinde geçmesini istiyorum. Başarı tabi ki önemli ama Allah göstermesin herhangi birinin kırgınlığı dargınlığı, canının yanması bizi çok üzer. Bizi destekleyen desteklemeyen herkese bütün seçmelerimize sükunet ve sağduyu çağrısında bulunuyorum. Gergin geçmeyen sakin bir seçim oldun. İnsanların projelere önem vermesini, dikkatlerini bu yöne çekmelerini istiyorum.

HALKIMIZ SORGULAYIP PROJELERE BAKSIN

Ayakları yere basan projelere baksınlar, projelerin hangi bütçe ile yapılacak olduğunu insanlar sorgulasın, öğrensin. Yoksa malum siyasetçilerin çok boş vaatleri olabiliyor. Ama bizim 10 yıl içerisinde vaat edipte yapmadığımız bir şey olmadı, fazlasıyla yaptık. Hatta daha doğrusu seçimlerde çok vaat yapmadık desek yeridir. Ama bir çok önemli ve sağlam projeyi hayata geçirdik. Yahşihan'ın 2009 yılında 8 bin nüfusu vardı. 9-10 yıl içerisinde 28 bin nüfusa getirdik. Ortalama her yıl 2 bin göç alan bir ilçe haline geldi. Malumununuz Kırıkkale Üniversitesi bizim sınırlarımız içerisinde, TOKİ'miz var. Yahşihan'ın çok kozmopolit bir yapısı var ama birbiriyle kaynaşmış hemşehrilerimiz var. Herkes Yahşihan'ı benimsemiş. Yahşihan'da kardeşlik duyguları içerisinde bir yaşam sürüyor. İnşallah bundan sonrada aynı şekilde devam edecek."

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yaban hayatı fotokapanla görüntülendi

İlginizi Çekebilir

AB destekli ’mobil sağlık okuryazarlığı uygulaması’ tanıtıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'deki feci kazada bir kişi öldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97578

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#