• Dolar
    32.493
  • Euro
    34.694
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.406
KIRIKKALE
22°
00:16

Akşam'a Kalan Süre

Sungur Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur seçim çalışmalarına devam ediyor.


2009-2019 yılları arasında Yahşihan Belediye Başkanlığı yapan ve yaptığı hizmetlerle ilçede iz bırakan Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur saha çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde kendisine destek isteyen Ahmet Sungur sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini tanıtıyor.

Yeni Gelmedik Geri Geldik sloganıyla çalışmalarına devam eden Ahmet Sungur, Seyrantepe Mahallesinde bulunan site sakinleriyle toplantılar yapıyor. Toplantılarda projelerini bütün detaylarıyla seçmenlerine anlatan Sungur, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. En son Platin Tower Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Sungur “İlçemiz Seyrantepe Mahallesinde Platin Tower Sitesinde Kıymetli İlçe Sakinlerimizle Bir Araya Gelerek Mahallemizin Problemlerini Kıymetli Mahalle Sakinlerimizin Gözlerinden Dinledik.Misafirperverlikleri ve Hoşsohbetleri İçin Teşekkür Ederim Ayaklarına Sağlık.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

AHMET SUNGUR, AK PARTİ YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İlginizi Çekebilir

Özcan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti

İlginizi Çekebilir

Bahşılı siyaha boyanacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52898

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#