• Dolar
    32.577
  • Euro
    34.804
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.509
KIRIKKALE
24°

Suç makineleri Kırıkkale'de yakaladı

Sç makineleri Kırıkkale'de yakaladı


KIRIKKALE (İHA) - Ankara polisi suç makinelerini Kırıkkale'de yakaladı

ANKARA - Başkent polisi evlerde hırsızlık yapan suç makinelerini Kırıkkale'de 25 farklı noktada eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ankara ve çevre illerinde evlerde gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince üç aylık teknik takip sonucunda harekete geçti. Hırsızlık çetesinin, üçlü veya dörtlü gruplar halinde örgütlü olarak hırsızlık yaptıkları ve geçimini de bu yolla sağladıkları tespit edilerek 38 ekip, 110 personel ile Kırıkkale ilinde 25 farklı adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, düzenlenen operasyonlarda 23 şahıs gözaltına alınmış, yapılan aramalar sonucunda 2 adet pompalı tüfek, çeşitli ziynet eşyaları ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan; S.V.'nin 104, Z.O.'nun 94, F.G.'nin 72, E.G.'nin 58, G.O.'nun 41, Ç.E.' nin 30 olmak üzere toplamda hırsızlık çetesi üyelerinin 623 suçtan kayıtlarının olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.İHA

İlginizi Çekebilir

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ağır yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli Şehit Ceylan dualarla anıldı

İlginizi Çekebilir

Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi: Sınırlarımızda 'teröristan' kurulmasına izin vermeyeceğiz

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81441

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#