• Dolar
    32.249
  • Euro
    35.164
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.460
KIRIKKALE
24°
05:20

İmsak'a Kalan Süre

SMA Tip-1 hastası için kermes düzenlendi

Kırıkkale'de SMA Tip-1 hastası olan Yiğit Hamza Demir'e destek için Yahşihan Belediyesi önderliğinde kermes düzenlendi. Kırıkkale Üniversitesi B kapısı önünde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu.


SMA Tip-1 hastası olan Kırıkkaleli Yiğit Hamza Demir’e destek olmak amacıyla kermes düzenlendi. Kermes, Yahşihan Belediyesi önderliğinde, gönüllü vatandaşların da katkılarıyla gerçekleştirildi. Kırıkkale Üniversitesi B kapısı önünde yapılan kermese katılım yüksek oldu.

SMA HASTASI MİNİK YİĞİT HAMZA İÇİN VATANDAŞLAR KERMESTE BULUŞTU

SMA Tip-1 hastası minik Yiğit Hamza için düzenlenen kermeste yardımsever vatandaşların stantta sunmuş olduğu atıştırmalık ürünler satışa sunuldu. Büyük rağbet gören ürünlere vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği büyüktü. Kermesin tüm gelirleri SMA hastası minik Yiğit Hamza’nın tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak.

GELİN YİĞİT HAMZA’YI HEP BİRLİKTE YAŞATALIM

Katılımın yüksek olmasından memnun olduğunu belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Güzel evladımız Yiğit Hamza’nın sağlığı için çok katkılar yapılıyor. Bizler de bu katkıların sonuç vermesi ve Yiğit Hamza’mızın hayatına güzel bir şekilde devam etmesi için burada gönüllülerimizle beraber kermes açtık. İnşallah bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. Ben buradan bütün hemşehrilerime çağrıda bulunuyorum. Gelin Yiğit Hamza’yı hep birlikte yaşatalım. Bütün çabamız, duamız Yiğit Hamza’mızın sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyanın başarıya ulaşmasıdır. Gönlü zengin, yardımsever hemşehrilerimize ve desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Katılımcılar, bu etkinlikle hem Yiğit Hamza Demir'e destek olmanın hem de toplum dayanışmasının bir örneğini sergilemenin gururunu yaşadılar.

 

İlginizi Çekebilir

İhsan Kayalak Toprağa Verildi

İlginizi Çekebilir

VALI TEKBIYIKOĞUÖZEL IDARE 2022 YATIRIMLARINI AÇIKLADI

İlginizi Çekebilir

Mercek-11 operasyonu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73761

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#