• Dolar
    32.573
  • Euro
    35.005
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
26°
03:33

Öğleye kalan Süre

SİZ BİZLERE EMANETSİNİZ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile berlikte, Bulut Çocuk Evini ziyaret ettiler


Bulut Çocuk Evlerinde yürütülen çalışmalar ve burada kalan çocukların eğitim durumları incelemek için Vali Bülent Tekbıyıkoğlu eşi ile birlikte ziyaret ederken Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak’tan bilgi aldıLAR.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Tekbıyıkoğlu ve eşi çocuklarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Bulut evleri sakinleri Konuklarına saz ile mini bir konser verdiler. Kendilerini ziyaret eden Vali ve eşinine ikramlarda bulunan çocukların, bu anlamlı ziyaretten mutlulukları, sevinç ve heyecan ise gözlerinden okunuyordu. Ziyaretin sonunda eşi ile birlikte çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Tekbıyıkoğlu “ Bugün, Devletimizin himayesi ve koruması altında bulunan çocuklarımızın evlerine konuğu olduk. Hepsi ayrı yetenekli, hepsi ayrı umut . evleti her daim yanınızdadır. Siz bizlere emanetsiniz. Bizde emanete sahip çıkmakla görevliyiz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

kaçak avlanan 3 kişi yakalandı

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Başkent EDAŞ Kırıkkale’yi bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70366

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#