• Dolar
    32.442
  • Euro
    34.784
  • Ç.Altın
    4.100
  • Altın
    2.450
KIRIKKALE
25°
00:1

İkindi'ye Kalan Süre

Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

.


Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" konulu kompozisyon yarışması ve "Çanakkale Ruhu" temalı şiir yarışmasında derece giren öğrencilere ödülleri verildi.
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" temalı kompozisyon yazma yarışması ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri çerçevesinde lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" temalı şiir yazma yarışması düzenlendi. İl genelinde düzenlenen yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Törende konuşan İl Müftüsü Yaşar, "Hayatı ve mücadeleci kişiliği ile örnek alınabilecek şahsiyetlerden biri de merhum Mehmet Akif Ersoy’dur. Kırıkkale İl Müftülüğü olarak gençlerin eğitimine ve bu tür yarışmalara katılmalarına çok önem veriyoruz. Yarışmada emeği geçen herkese ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Tekin’den esnaf ziyaretleri

İlginizi Çekebilir

Barajlara 183 bin sazan bırakıldı

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN ENGELLİ BİREYLERE KARŞI DUYARLILIK MESAJI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87686

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#