• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°
04:15

İmsak'a Kalan Süre

ŞEHİTLERİMİZE BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ

ŞEHİTLERİMİZE BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ


Devlet olarak Şehitlerimiz ve gazilerimizin hakkını ödeyemeyiz. Onlar bu vatanın misaki sınırlarını korumak aynı zamanda Türk halkının rahatça ve huzur içinde yaşamaları için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koymalarının karşılığı maddi olarak ortaya konulamayacağını ifade etti.
Şehit Aileleri ve Gazi yakınlarının sorunlarını dinleyip taleplerini dinleyerek Devlet kapısının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Vali Tekbıyıkoğlu ‘ Devlet olarak bizler her zaman Şehit aileleri ve gazilerimizin yanındayız. Vatan uğruna canlarını ortaya koyan hiç düşünmeden canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Biz burada sizlerin dertleriyle ilgilenmek asli vazifemizdir. Bu kapı her daim sonuna kadar açıktır. Sizin dertleriniz bizim derdimizdir. Sizler Vatan için gözünü kırpmadan canlarını feda eden yiğitlerimizin emanetisiniz. Her daim sizin derdiniz bizim derdimizdir. Şehit ve Gazilerimize minnet ve şükran borcumuz var. Bu borç kolaylıkla ödenmez.’ dedi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü'nde flaş ayrılık

İlginizi Çekebilir

Keskinde 2 Parti Seçime Ortak Girecek

İlginizi Çekebilir

’Spor olsun’ projesinde imzalar atıldı: Çocuklar kötü alışkanlıklardan korunacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95372

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#