• Dolar
    32.546
  • Euro
    34.901
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
06:31

Öğleye kalan Süre

Seçilirse Halim Şenses Mahallesine hizmet edecek

Bahşılı ilçesinde Halim Şenses mahallesi muhtar adayı Abdullah Uğur yıllardır ikamet ettiği mahalleye hizmet etmek için aday oldu.


Yıllardır Halim Şenses mahallesi ikamet ettiğini belirten muhtar adayı Uğur “İşini bilen kişilerin  aldığı görevleri başarıyla yerine getiren, tuttuğunu koparan kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Ben de mahallemi çok seviyorum. Bir esnaf olarak mahallemi güzelleştirmek istiyorum. Projelerimiz var, biz onları halkımızla paylaşıyoruz. Her gün yüz yüze baktığımız insanlar, esnafımız biz birbirimizi tanıyoruz, onların düşüncelerini alıyorum. Adaylık konusundaki yaklaşımları çok olumlu, birlikte çok güzel hizmetler alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Muhtarlığı kendi evleri, kendisini de bir evlatları, ağabeyleri amcaları görmelerini isteyen Uğur   Çevre temizliği çok önemli, çöplerin düzenli toplanması gerekiyor,Yaklaşık bir aydır mahalleyi geziyor, esnaf ziyaretlerinde bulunuyorum. Onların sıkıntılarını, sorunlarını dinledim. Sorunları çevre kirliliği, kaldırımların yapılması, çöpler” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

"Organlarınız toprak olmasın, başka bedenlerde can olsun"

İlginizi Çekebilir

DEVLET BÜTCESİNE DESTEK

İlginizi Çekebilir

ABALI ÇOCUKLARLA SEÇİM STARTI VERDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40402

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#