• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°
00:59

İkindi'ye Kalan Süre

SAYGILI'DAN İŞÇİ MAŞINA %52 ZAM

Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde, işçi maaşlarında 2022 yılı için yüzde 52 oranında zam yapıldığı bildirildi.


Kırıkkale Belediyesi, işçi maaşlarına yüzde 52 oranında zam yapıldığını bildirdi.
Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde, işçi maaşlarında 2022 yılı için yüzde 52 oranında zam yapıldığı bildirildi. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tüm şartları zorlayarak işçi maaşlarına beklentinin üzerinde zam söyledi.
Saygılı, "Asıl görevimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Bu nedenle vatandaşlarımıza hizmet götüren işçi arkadaşlarımızın haklarını almaları, ekonomik ve sosyal yaşamını en üst seviyeye çıkarmak için de çaba harcıyoruz" dedi.
Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Doğan ise işçilerin maaşlarına yönelik anlaşmadan mutlu olduklarını belirterek, "Belediyelerin salgından olumsuz etkilendiklerinin farkında olduklarını ancak buna rağmen yapılan anlaşmadan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

İYİLİK TRENİ’NİN 2. SEFERİ AFGANİSTAN YOLUNDA

İlginizi Çekebilir

Bu okulun elektrik enerjisinin yüzde 90’ı güneşten

İlginizi Çekebilir

Bu ilçede yaşayan yaşlıların yüzü gülüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47326

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#