• Dolar
    32.264
  • Euro
    34.697
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.392
KIRIKKALE
23°
00:57

Öğleye kalan Süre

Saygılı: “Verdiğiniz emaneti yeniden koruyacağız”

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, propaganda yasakları öncesi parti binası önünde vatandaşlarla buluştu.


Saygılı, “Verdiğiniz emaneti 1 Nisan sabahı yine korumaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ DÖNEM İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK

Yarın yapılacak seçime sayılı saatler kala siyasi kulisler hareketli günler yaşıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı aynı zamanda AK Parti’nin adayı Mehmet Saygılı, AK Parti yönetimi ve kendini destekleyen seçmenlerle birlikte parti binası önünde buluştu.

Milletvekili Mustafa Kaplan, İL Başkanı Engin Pehlivanlı ve parti yönetimin de bulunduğu vatandaş buluşmasında birlik ve beraberlik sergilendi.

ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE YENİDEN GELİYORUZ

Kırıkkale’ye önemli hizmetler yaptıklarını vurgulayan Saygılı, Kırıkkale’ye üçüncü dönemde yeniden büyük yatırımlar yapmak için hazır olduklarını söyledi.

Vatandaşın emanetlerini en iyi şekilde koruduklarını vurgulayan Saygılı, “İnşallah sizlerin teslim etmiş olduğunuz bu emanete 1 Nisan itibariyle yeniden sahip çıkacağız. Bugüne kadar hakkınızı nasıl koruduysak, bundan sonra da hakkınızı korumaya devam edeceğiz. Asla ve asla provokasyonlara izin vermeyin. İnşallah yeni dönemde de çok güçlü şekilde geliyoruz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Saç Show yarışmasının birincisi Kırıkkale’den

İlginizi Çekebilir

Saygılı: "Çiçek seraları bütçemize tasarruf sağlıyor"

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında KADES tanıtıldı: Polis ve jandarma, uygulamayı telefonlara yükledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29228

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#