• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.872
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.404
KIRIKKALE
17°
03:44

Öğleye kalan Süre

Saygılı, Kırıkkale’de kadınlara yapılan hizmetleri anlattı

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, Mahalle Konaklarında kadın kursiyerlerle bir araya geldi.


Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, Mahalle Konaklarında kadın kursiyerlerle bir araya geldi. Belediye Başkanı olarak hizmet ettiği dönemlerde kadınlara yönelik yapılan hizmetleri anlatan Saygılı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimde tekrar Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, kadınlara yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygı, “Hanım kardeşlerimizle bir araya geldik, özellikle Mahalle Konaklarımızda kadınlarımıza yönelik yaptığımız hizmet ve faaliyetlerimizi anlatıp, görüş ve önerilerini aldık. Milletimizle hemhal olmak, gönüllerine dokunmak ve en önemlisi o gönülde kalmak en büyük gayemiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

HACILAR’DA ŞAHLANIŞ BAŞLIYOR

İlginizi Çekebilir

Mahkumlar üniversitede çalışacak

İlginizi Çekebilir

Bahçe duvarına çarpan otomobil ters devrildi: 2 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61875

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#