• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
00:39

Yatsı'ya Kalan Süre

Şarlıoğlu Adaylığını Açıkladı

2024 Yerel seçimleri yaklaşırken yavaş yavaş adaylıklar da açıklanmaya başladı. Bahşılı belediye başkanlığı için Cemal Şarlıoğlu adaylığını açıkladı.


Bahşılı da belediye başkanlığıda yapmış olan Cemal Şarlıoğlu şimdi tekrar adaylığını sosyal medyadan açıklayarak şunları söyledi; “Sevgili hodar (çamlıca) köyü halkı; Doğup büyüdüğüm köylülerimin yanında ve hizmetinde olmak ve de bahşılıyı iç anadolunun yıldız ilçesi yapmak için ülkemizin ve silahlı kuvvetlerin göz bebeği Makine Kimya kurumundaki idarecilik görevimden ve de o tarihte (1979) 250 bin üyesi bulunan Meyotek'in genel başkanlığından ayrılarak ( halen Onursal genel başkanım.) Bahşılı ilçesi belediye başkanlığına aday oldum. Halkımızın değerli oylarıyla başkan seçildim. Bahşılı ilçesi göreve başladığımda suyu, yolu, kanalizasyonu bulunmayan hatta kaymakamın belediye binasında görev yaptığı bir köy konumundaydı”.

5 KATLI BELEDİYE BİNASINI HİZMETE AÇTIK

“Bismillah diyerek, 1- Muhtarlıktan kalan su şebekesinin tamamını yenileyerek ek bir su deposu ek bir su kuyusu yaparak ilçe merkezine beş buçuk kilometre uzaklıkta karanfil kuyu mevkiinden tatlı su getirerek su sorununu çözdük. 2- Sıfır olan kanalizasyon projesini yaparak ilçenin tamamına kanalizasyon yaptık. 3- Karadere Kızılırmak arası ıslah çalışmasını yaptık. 4- Tapusu belediyemizden verilmek suretiyle sağlık ocağı ve camii inşaatını tamamladık. 5- Ara ve Anayollar açarak kışın kardan, çamurdan geçilmeyen, yazın tozdan topraktan yolları 17 kilometre asfalt yaparak halkın hizmetine sunduk. 6- Rafinerinin imar uygulamasını yaparak ilçemize emlak vergisinden gelir sağladık. 7- Yine arsasını belediyemizden izbedelinden verip 10 ay içerisinde malzemesini gaz betondan ücretsiz alarak 5 katlı belediye binasını hizmete açtık”.

TEK BİR İŞSİZİM KALMAYACAKTIR

“Kırıkkale'de bulunan jandarma bölüğünün bahşılıya gelmesini sağladık. 8- Yıkılmakta olan köprünün yanına yeni bir köprü yaparak halkın hizmetine açtık. 9- Bahşılı ilçe merkezinin ortasına malzemesini gaz betondan bedava almak suretiyle saat kulesini yaptık ne yazık ki benden sonra gelen başkan bu eseri yıktırdı. 10- Ortadoğu ve balkanların en büyük gaz beton fabrikasını ilçemize yaptırarak 200 personelin çalıştığı günde 120 kamyon olmak üzere yılda 40.000 kamyonun nakliyesini yaptığı fabrikayı ilçemize kazandırdık. Şimdi ise 2 tane fabrika projemiz gündemde olup, bahşılı ilçesinde ikamet eden tek bir işsizim kalmayacaktır. Bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerimizi halkın takdirine bırakıyoruz. Saygılarımla” dedi.

İlginizi Çekebilir

Çullulu vatandaşlardan, Ulusoy’a tam destek

İlginizi Çekebilir

CHP 'DE ÜÇ ADAY YARIŞACAK

İlginizi Çekebilir

MHP İl Genel Meclis Adayları Şehitleri Unutmadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15206

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#