• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
19°
00:49

Yatsı'ya Kalan Süre

ŞAMPİYON SELÇUK AYDIN YÜREKLERE DOKUNDU

Dünya’da Türkiye’de Yaşayan Kırıkkale’liler Yardımlaşma Dayanışma Platformunu yaptığı hayırlara aralıksız devam ediyor.


Tüm Türkiye’den gelen yardımları Kırıkkale’lilere köprü vesilesi ile ulaştıran Platform başkanı Ümit Suluhan’a sporcu arkadaşı Dünya Kıtalar arası Avrupa Orta siklet boks şampiyonu Selçuk Aydın’dan öksüz yetim çocuklar için 40 çitf pot yardım yaptı.

 

Dünya kıtalar arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, eski milli boksör Selçuk Aydın

‘’Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören Dünya´da, Türkiye´de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu, başkanı kardeşim Ümit Suluhan yapmış olduğu yardımları gördüm,bende kendi çapımda öksüz yetim kardeşlerimiz için kış aylarında ayaklarını sıcak tutmaları için 40 çift bot yardımında bulundum.Ümit kardeşime her zaman desteğimiz sürecektir.İhtiyaç sahiplerimizin her zaman yanında olan Ümit kardeşimin bende her zaman yanındayım’diye konuştu.

 

Hayırsever kardeşlerimizin yapmış olduğu yardımları köprü vazifesi kurup her zaman asıl sahiplerine ulaştırmak bizlerin görevi.Platformumuz şuan itibari ile 20 bin kişiye ulaştı.Yaptığımız hizmetler her geçen gün artıyor.Nerde mazlum ,öksüz yetim ihtiyaç sahibi varsa biz onlara ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Milli boksör Selçuk Aydın kardeşimde bizlerin sesini duyup yapmış olduğu yardım ile bizleri gururlandırmıştır. Yardımı için Selçuk kardeşime teşekkür ederim” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

DOMUZ GRİBİ KIRIP GEÇİRİYOR...

İlginizi Çekebilir

2023 Yılında Olaylar Azaldı

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da Halk Toplantıları Devam Ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46319

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#