• Dolar
    32.402
  • Euro
    34.796
  • Ç.Altın
    4.055
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
03:2

İkindi'ye Kalan Süre

Şahbaz, Kırıkkale Belediyesine talip

Milliyetçi Hareket Partisinin çeşitli kademelerinde görev yapan ve TÜRKAV şube başkanlığı görevini yürüten Özgür Şahbaz, Kırıkkale Belediye Başkan MHP’den aday olmaya hazırlanıyor.


31 Mart mahalli idareler seçimi yaklaştıkça aday adayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bu kervana MHP’nin çeşitli kademelerinde görev alan ülkücü camia içinde yakından tanınan ve TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanlığı görevini yürüten Özgür Şahbaz’da Kırıkkale Belediye Başkanlığına talip olan isimler arasında yer aldı. Şahbaz’ın Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı için devlet memurluğu görevinden istifa etti. Ülkücü camia ve Kırıkkale’de yakından bilinen Şahbaz, Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi Teşkilat Başkanlığı, Siirt Ülkü Ocakları kurucu başkanlığı yaptı. Şahbaz, eğitime devam ettiği ortaokul yıllarından bugüne kadar Kırıkkale Ülkü Ocaklarında çeşitli kademelerinde yer alan isimlerden biri olarak biliniyor.

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

250 BİNE HACI MURAT

İlginizi Çekebilir

BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKUTUYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73580

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#