• Dolar
    32.471
  • Euro
    34.546
  • Ç.Altın
    4.229
  • Altın
    2.473
KIRIKKALE
28°
03:40

İkindi'ye Kalan Süre

SAĞLIKCILAR BİR AİLEDİR

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, “Sağlık camiamız bir aile olarak değerlendirilmelidir. Aile içerisinde tüm fertler ayrı ayrı kıymetlidir. Her çalışanımız kendi sahasında kendi alanı ile ilgili oldukça önem taşımaktadır” dedi.


HASTANE HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Sağlık-Sen Şube Başkanı Akdoğan beraberinde Şube Başkan Yardımcıları Murat Açar ve İş Yeri Temsilcileri Şevket Akdoğan ile birlikte Delice İlçe Devlet Hastanesi ve Delice ilçesinde hizmet veren aile hekimlerine ziyaretlerde bulundu. Delice İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hacer Eylül Ayar’ı makamında ziyaret eden Başkan Akdoğan, hastanelerinin çalışma koşuları hakkında bilgi verdi.

SAĞLIK CAMİAMIZ BİR AİLE OLARAK DEĞERLENDİRİLMELİDİR

Akdoğan, idarecilerin ve sağlık çalışanlarının istişare içerisinde çalışmasının önemine değinerek, “Sağlık camiamız bir aile olarak değerlendirilmelidir. Aile içerisinde tüm fertler ayrı ayrı kıymetlidir. Her çalışanımız kendi sahasında kendi alanı ile ilgili oldukça önem taşımaktadır” şeklinde görüşlerini paylaştı. Hastane Müdürü Adem Çalkan’ı makamında ziyaret ederek devam eden Akdoğan akabinde mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek gündeme dair konularda ve mesai arkadaşlarımızın talepleri hakkında fikir alış verişinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

OSMAN TÜRKYILMAZ'DAN BAYRAM MESAJI

İlginizi Çekebilir

Minik eller tohumları toprakla buluşturdu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Gönüllüleri birliği toplandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39115

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#