• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:45

İkindi'ye Kalan Süre

SADIÇ CAD YOLCUSU

2017 yılında yerel bir dernek olarak Kırıkkale’de mağdur ve mazlum ailelere yardım amaçlı kurulan Kırıkkale Merhamet eğitim ve yardım derneği 4 yıldır sürdürdüğü Afrika CAT kurban geleneğini bu yılda gerçekleştiriyor.


 Merhamet İslam Yardım Derneği Başkanı Mustafa Sadıç bu yıl Afrika Cat programındasizlerin hayırları ile oluşan 70 küçük baş hayvan kesimi 6 su kuyusu açılışı,1 adet Kuran Kursu inşaatı i.in yer tahsisi ve 25 yetim aile için ev yapımı yer tahsisi olacak. Ayrıca Kırıkkale de kurs gören başarılı kursiyerlere belgeleri taktim edilecek.Yedi günlük Afrika Cat programı kapsamında  Mustafa Sadıç “Misyonerlik faaliyeti yürütülen sömürgeci devletlerin siyasi ve sosyolojik amaç ve emelleri ile yeraltı kaynakları sömürülen Afrikalı kardeşlerimiz kıtlık ve kuraklığa terk edilmiş durumdadır. Bölgede açlık ve susuzluk neticesinde oluşan sağlık problemleri artmış ve bu sebeple ölüm haberleri gelmeye başlamıştır. Her yıl olduğu gibi bu yılda hayırlarınız hizmetlerimiz devam edecek. Yardım yapmak isteyen  hayırsever vatandaşlarımız bana 0541 600 1964 whatsapp hattından ulaşabilirler.

İlginizi Çekebilir

KKÜ’ de Hijyen Eylemi

İlginizi Çekebilir

5 ŞEHİT VAR

İlginizi Çekebilir

Boks Şampiyonası'nda Kırıkkaleli sporcular yarı finale yükseldi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97455

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#