• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:57

İkindi'ye Kalan Süre

Sadettin Saran Başkanlık İçin Kesin Kararını Duyurdu!

Ali Koç'un başkanlık için aday olmayacağını açıklamasının ardındanİş insanı ve Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe'ye başkan adayı olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Saran, aynı zamanda mevcut başkan Ali Koç ile ilgili de görüşünü paylaştı.

 Divan Kurulu Üyesi Sadettin Saran, katıldığı bir panelde önemli açıklamalar yaptı. Saran, Fenerbahçe'deki başkanlık seçimine ilişkin verdiği kararını konuk olduğu panelde net bir şekilde dile getirdi.

Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Divan Kurulu Toplantısında yaptığı açıklamalara işaret ederek kararı konusunda net ifadeler kullandı.

"ALİ BEY ADAY DEĞİLSE BEN ADAYIM"

Katıldığı panelde açıklamalarda bulunan Sadettin Saran, Fenerbahçe'deki başkanlık seçimine ilişkin dikkat çekici ifadeler kullandı. Yaptığı açıklamada Saran, "Ali Bey de bunu Divan Kurulu toplantısında çok güzel ifade etti. Çok dikkat etmeye çalışıyorum. Çalışma arkadaşlarıma da seçim kelimesini yasakladım. Ali Bey aday değilse kim olursa olsun hiç fark etmez adayım" ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yaz öncesi ilaçlama

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de okul servislerine zam geldi!

İlginizi Çekebilir

AKADEMİSYENLERİ TAŞIYAN ARAÇ DEVRİLDİ 6 ÖLÜ 5 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41089

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#